誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

FW: 港女之典範!!

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

FW: 港女之典範!!

文章發表人 cantona2001 發表於 2007-06-04, 21:32

2006-07-19 東周刊 B27, 廣告超新星, 廣告超新星, 馬木義

女人好易做

姓名:傅千盈(Kawaii)
花名:豆豆、Baby、Sweetie
年齡:22歲
三圍:32B、24、34
體重:98磅
身高:5呎6吋
入行:在長江集團的顧客服務部做暑期工被發掘

廣告:KFC、EPS、Be-Skin Care、白蘭氏、富邦銀行、 政府防盜竊宣傳片、RoadShow、荷蘭銀行

女人唔易做?今年雖然只得廿二歲的傅千盈(Kawaii),已計劃三十歲前結婚,婚後最好生兩子一女,樂居於數千呎大別墅,印印腳做少奶奶。「揀老公一定要識製造浪漫,唔使靚仔,最緊要有錢,同我性格要夾,你試想像一下,兩個人在獨立屋生活幾幸福!」

Kawaii邊說邊流露
You will never walk alone
cantona2001
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-01-29, 22:28

Re: FW: 港女之典範!!

文章發表人 DonDon 發表於 2007-06-04, 21:34

cantona2001 寫:2006-07-19 東周刊 B27, 廣告超新星, 廣告超新星, 馬木義

女人好易做

廣告:KFC、EPS、Be-Skin Care、白蘭氏、富邦銀行、 政府防盜竊宣傳片、RoadShow、荷蘭銀行

女人唔易做?今年雖然只得廿二歲的傅千盈(Kawaii),已計劃三十歲前結婚,婚後最好生兩子一女,樂居於數千呎大別墅,印印腳做少奶奶。「揀老公一定要識製造浪漫,唔使靚仔,最緊要有錢,同我性格要夾,你試想像一下,兩個人在獨立屋生活幾幸福!」

Kawaii邊說邊流露覑甜絲絲的笑容,她更胸有成竹地說:「我做呢行都識唔少有錢人、老闆級人物,我雖然只拍過兩次拖,但兩個都係有家底鮋男仔。不過,有錢人處事態度都有鱓問題,佢懐會叫我唔好做model,仲話我要幾多錢都得。其實我做model都冇乜唔好鎹,既清閒又搵到錢,鶽家我有時間就會去旅行兼shopping。最近我儲緊LV,我諗住一個月最少買一個,直至我買厭為止,近排有咩新款出畄鎹?」作為一個靚女,還要是kawaii那種,再加上思想單一目標為本,女人又點會難做呢?

--

old news still exciting! :clap2hands :clap2hands

條女! :a002: :a002:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 yawoo 發表於 2007-06-04, 21:37

DonDon 寫:
cantona2001 寫:2006-07-19 東周刊 B27, 廣告超新星, 廣告超新星, 馬木義

女人好易做

Kawaii邊說邊流露覑甜絲絲的笑容,她更胸有成竹地說:「我做呢行都識唔少有錢人、老闆級人物,我雖然只拍過兩次拖,但兩個都係有家底鮋男仔。不過,有錢人處事態度都有鱓問題,佢懐會叫我唔好做model,仲話我要幾多錢都得。其實我做model都冇乜唔好鎹,既清閒又搵到錢,鶽家我有時間就會去旅行兼shopping。最近我儲緊LV,我諗住一個月最少買一個,直至我買厭為止,近排有咩新款出畄鎹?」作為一個靚女,還要是kawaii那種,再加上思想單一目標為本,女人又點會難做呢?

--

old news still exciting! :clap2hands :clap2hands

一d都唔覺佢靚. :044:
圖檔
yawoo
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-08-22, 13:11

文章發表人 cantona2001 發表於 2007-06-04, 21:37

DonDon 寫:

女人好易做

--

:selfpun: :selfpun: :selfpun:
You will never walk alone
cantona2001
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-01-29, 22:28

文章發表人 Yan's Family 發表於 2007-06-04, 21:39

any pics? want to see if she really "qualify" to hook rich guys :confused:
我感到憂慮的─我要盡力強調這點─我感到憂慮的,不是香港的自主權會被北京剝奪,而是這項權利會一點一滴地斷送在香港某些人手裏。
Yan's Family
  頭像

2005-06-23, 09:13

文章發表人 yawoo 發表於 2007-06-04, 21:42

圖檔

:044: :044: :044:
圖檔
yawoo
  頭像

2005-08-22, 13:11

文章發表人 srsr2525 發表於 2007-06-04, 21:42

人版... :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2:
srsr2525
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2006-03-04, 22:23

文章發表人 gen 發表於 2007-06-04, 21:48

情若真 不必相見恨晚 見到一眼再不慨嘆 情義似水迣去此心托飛雁 緃隔千山亦無間
愛比朝露 末怕短暫 存在倆心堅 情不會淡 別去已經難 重會更艱難 愛火於心間 不冷
情若真 不必苦惱自嘆 緃已失去也可再挽 情緣至今未冷此心托飛雁 那怕悲歡何況聚散

圖檔圖檔
gen
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-10, 09:30

文章發表人 DonDon 發表於 2007-06-04, 21:49

yawoo 寫:
DonDon 寫:

女人好易做

--

x2 但佢以為自己好靚! :a002:
圖檔
DonDon

2006-01-26, 14:19

文章發表人 superpeter 發表於 2007-06-04, 21:55

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
superpeter
Fun區皇室 - PinkG首腦

2006-02-20, 18:59

文章發表人 simon10171071 發表於 2007-06-04, 22:02

:a006: :a006: :a003: :a003: :a003: :Vomit2: :Vomit2:
simon10171071
  頭像

2005-06-11, 13:53

文章發表人 ibat@sky 發表於 2007-06-04, 22:07

佢再咁諗一定唔洗嫁
不過一定多男友

有錢唔會搵佢做老婆
個殼和個腦都未夠班
無錢佢又睇唔起

人在做,天在看
我地唔洗同佢擔心

:whistling: :whistling: :whistling: :whistling:
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 趙公子 發表於 2007-06-04, 22:14

港女 :044: :044: :044: :044:
60D + 350D + GF1
趙公子
  頭像

2006-01-11, 14:40

文章發表人 he 發表於 2007-06-04, 22:17

DonDon 寫:
yawoo 寫:
DonDon 寫:

女人好易做

--

x2 但佢以為自己好靚! :a002:

x3 但佢以為自己好靚!
:a002: :a002: :a002:

[ 最近我儲緊LV,我諗住一個月最少買一個,直至我買厭為止 ]
:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
he
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-05-26, 18:39

文章發表人 peterso 發表於 2007-06-04, 22:26

去 141 可以 mark $300 送叉旦飯 :eat: :eat: :eat:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

下一頁

回到 吹水 fun 區