誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 17 位訪客

我的失禮廢柴草根組合 - 睇戲又唔諗掂, 聽歌又唔諗掂

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

文章發表人 sony_boy 發表於 2005-09-06, 19:20

:clap2hands
圖檔

如果我真係甘勁 , 你都要認命啦
sony_boy
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-22, 23:30

文章發表人 ipsum 發表於 2005-09-06, 23:06

好整齊呀!!唔係好cheap
ipsum
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-12-06, 11:17

文章發表人 yepp 發表於 2005-09-07, 18:04

roychario 寫:好整潔呀 :great: :great: :great:
x2....you have a lot good items wor, like your "main power sources" and "CS-HD", many people don't have wor, i hope i have too..... :a012: :a012:
小仙女(柏雪公主 )!!

http://ishe.qq.topzj.com/
yepp
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 00:29

文章發表人 Raymond Wan 發表於 2005-09-08, 21:56

:clap2hands :clap2hands :eusa_clap: :eusa_clap: :a012: :a012:
Have 100% Fun on Sharing AV & HiFi Subjects and Knowledge
圖檔
My Subconscious M&K Combos
圖檔圖檔圖檔圖檔
Welcome to My AV World: Home Theatre
Raymond Wan
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-22, 21:08

文章發表人 brian_av100 發表於 2005-09-08, 23:13

固體蛇 寫:
brian_av100 寫:
固體蛇 寫:想o係圖中紅圈位置裝後置, 合適嗎? 請各bros指點 :sorry: :sorry: :sorry:
圙中右邊直接o係牆鑽窿裝上去, 但左邊有o的困難 :question1: :question1: :question1: 就o甘放上去我驚唔穩陣跌落o黎, 老闆又唔鐘意我o係飾櫃鑽窿 :010: :010: :010: 有冇計呀bros們? :sorry: :sorry: :sorry:

吊上天花又凡得唔得 :question2:

同我家有d相似, 你參考
brian_av100
  頭像

2004-12-16, 23:57

文章發表人 小小Pat 發表於 2005-09-09, 22:24

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands

非常好!
:a004: :a004: :a004: :a004:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 仕嘉 發表於 2005-09-10, 00:49

咁骨子...真羡慕啊!!!
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 是旦 發表於 2005-10-26, 13:29

得閒o的要去睇睇D中置啦 :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
是旦
Fun區 - 黑龍總司令

2004-11-24, 17:04

文章發表人 米妮 發表於 2005-10-26, 17:29

:clap2hands :clap2hands :eusa_clap: :give: :give:
米妮
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-24, 16:38

文章發表人 stallone 發表於 2005-10-30, 02:48

我都係audio pro black diamond Fans, 我個隻係ver.2 :clap2hands :clap2hands :clap2hands :give: :drink1:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-10-30, 20:48

固體蛇 寫:想o係圖中紅圈位置裝後置, 合適嗎? 請各bros指點 :sorry: :sorry: :sorry:
圙中右邊直接o係牆鑽窿裝上去, 但左邊有o的困難 :question1: :question1: :question1: 就o甘放上去我驚唔穩陣跌落o黎, 老闆又唔鐘意我o係飾櫃鑽窿 :010: :010: :010: 有冇計呀bros們? :sorry: :sorry: :sorry:

用米那池呢隻得唔得!?

圖檔
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 stallone 發表於 2005-10-31, 19:46

固體蛇 寫:
stallone 寫:我都係audio pro black diamond Fans, 我個隻係ver.2 :clap2hands :clap2hands :clap2hands :give: :drink1:

我對只係舊款 :045: :045: :045: 我呢o的草根階層窮鬼邊有錢買新款
我仲係趁上次灣仔會展AV展威達散舊貨o個陣買 :042: :042: :042: 本來用開對cheap cheap TEAC套裝前置, 成日比我個玩兩聲道o既有錢朋友寸我o的喇叭太雞, 勸我趁平買呢對玩住先 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

第一代black diamond都係好嘢泥架 :a012: , 我又何嘗唔係同你一樣, 大家都係草根階層窮鬼 :042:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 billyla 發表於 2008-02-01, 17:47

固體蛇 寫:有一段時間冇update窮鬼爛屋o的垃圾, 呢兩日post番張update o既全家褔上o黎 :ebsmile:
:clap2hands :clap2hands :clap2hands
billyla
  頭像

2005-07-19, 14:38

文章發表人 marco 發表於 2008-02-02, 23:05

billyla 寫:
固體蛇 寫:有一段時間冇update窮鬼爛屋o的垃圾, 呢兩日post番張update o既全家褔上o黎 :ebsmile:
:clap2hands :clap2hands :clap2hands

支持 :clap2hands :eusa_clap:
要人幫手清潔嗎,我放2weeks大假喎 :a009: ,順便家訪 :048:
come on baby.....let me talk to you real close.

http://www.apple.com/trailers/
marco
  頭像

2004-11-28, 23:07

文章發表人 thomas449 發表於 2008-02-08, 11:24

:clap2hands :clap2hands :love_china:
thomas449
  頭像

2005-10-11, 01:43

上一頁下一頁

回到 影音組合-私房菜