誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

偉大的男人

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

偉大的男人

文章發表人 mtr 發表於 2009-10-10, 21:19

http://www.discuss.com.hk/viewthread.ph ... 036&page=4
各位兄弟姊妹,我個 FD 岩岩打俾我,
原來佢今朝去左搵佢老婆(我出左門口返工、所以唔知)
佢話兩個傾左成 4,5 個鐘,
最後得出既結果係離婚收場,
層樓我個 FD 唔要、俾左佢老婆,
剩餘未供既每個月 1 人 1 半,
銀行存款 64 分賬,
老婆 6 ,我個 FD 4,

佢話會儘快搵律師搞。
不過暫時要住響我度先,
我話無問題……
我都係一個人住咋,有你做伴我開心 D 添呀!(p.s.差 D 唔記得同你地講,我個 FD 係孤兒。)
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: 偉大的男人

文章發表人 mtr 發表於 2009-10-10, 21:21

同朋友捉姦在床

真人真事、新鮮滾熱辣:

事發地點:天水圍某大型屋苑
時間:09-10-2009 零晨 3:00
事發經過:

原本我同個朋友兼同事尋晚要開通宵趕份 Project 明天開會用,
呢個開通頂既消息我地下晝 2:00 已經知道,
我個朋友即時打電話俾老婆話佢知要通宵,
咁一直做到 12 點幾上司打電話黎話個會取消,
咁我地仲唔拿拿聲閃咩,
小弟駕車送個朋友返屋企,
順便拎埋佢幫我買既魚竿,
去到佢屋企門口,無鐵閘得一度大門,
因為太夜既關係,同埋驚嘈醒佢老婆,
所以佢開門都好細聲,我亦都無出聲,
一入到屋第一時間聽到一對男女既對話聲,
仲以為佢老婆響度煲緊劇,
點知我個 Fd 一開房門就見到兩條肉蟲響張床度大戰,
但係我個 fd 第一個動作係關返度房門,
跟住坐左響廳既梳化,
一句聲都無去過,
2 分鐘之後我見到既係佢老婆同個姦夫行出黎,
我個 fd 竟然叫個姦夫走先,

果一刻我好尷尬我應唔應該都走呢?
但係我好驚我個 fd 唔知會做咩野出黎。
所以我決定走左入廚房等佢地自己解決問題。
其實內容我都唔係聽得好清楚,因為我開住左部抽油煙機吸支煙仔:
內容大致如下:
男:點解你要咁做丫?
女:其實我未同你結婚已經同佢一齊,我地斷斷續續到依家。

男:我同你結婚 2 年,2 年黎你都有同佢咩?
女:係。

男:我辛辛苦苦做野,出糧成份糧俾晒你,我每日只係用 $50 蚊,你要乜就有乜,我仲對你唔好咩?唔怪得知每次我想做既時候,你都有籍口唔做喇,原來響出面食飽。
女:我知你對我好,係我對唔住你!

男:我有年半無同你做愛,我都無去叫雞或者搵其他女人,我地離婚喇!
女:對唔住。

跟住真係聽唔清楚喇,之後我個 fd 叫我走,跟住出左去酒吧飲酒,
其實係佢自己不停隊自己,見到佢咁我都唔知講乜好,最後車左佢去我屋企。到今日我返工佢都未起身,如有消息我會再 Update Post
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 motobee 發表於 2009-10-10, 21:22

:003:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 jacky820 發表於 2009-10-10, 21:24

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
圖檔
jacky820
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-12-18, 00:19

文章發表人 Kenji1107 發表於 2009-10-10, 21:24

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
任何圈子,任何地方
總會存在唯恐天下不亂的人,
那個地方曾經甚至現在也好​好,
錯的不是"人不應該走在一起",
錯的是我們忘記為何走在一起​.
Kenji1107
  頭像

2005-06-13, 05:29

文章發表人 peterso 發表於 2009-10-10, 21:26

圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 mtr 發表於 2009-10-10, 21:35

佢老婆係通姦証據確鑿,間屋寫埋佢老婆名都無用,如果一直只係老公出錢供樓,到離婚上法庭個老公應可以全數業權拎回。
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 superpeter 發表於 2009-10-10, 21:42

:044: :044: :044: fake
superpeter

2006-02-20, 18:59

文章發表人 Kenji1107 發表於 2009-10-10, 21:44

superpeter 寫: :044: :044: :044: fake

你知道內情?! :a005: :question2:
任何圈子,任何地方
Kenji1107
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2009-10-10, 21:46

Kenji1107 寫:
superpeter 寫: :044: :044: :044: fake

佢係奸夫 :mk_gossip: :mk_gossip: :mk_gossip:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Kenji1107 發表於 2009-10-10, 21:50

peterso 寫:

佢係奸夫 :mk_gossip: :mk_gossip: :mk_gossip:

:a005: :a005: :a005:
任何圈子,任何地方
Kenji1107
  頭像

文章發表人 superpeter 發表於 2009-10-10, 21:56

peterso 寫:

:040: :040: :040:
superpeter

2006-02-20, 18:59

文章發表人 代硬Fund 發表於 2009-10-10, 21:57

peterso 寫:

:a002:
SOFT BUN CHAU BETTER THAN NO BUN CHAU
代硬Fund
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-28, 09:21

文章發表人 lokkapo 發表於 2009-10-10, 22:39

mtr 寫: 同朋友捉姦在床

真人真事、新鮮滾熱辣:

事發地點:天水圍某大型屋苑
時間:09-10-2009 零晨 3:00
事發經過:

原本我同個朋友兼同事尋晚要開通宵趕份 Project 明天開會用,
呢個開通頂既消息我地下晝 2:00 已經知道,
我個朋友即時打電話俾老婆話佢知要通宵,
咁一直做到 12 點幾上司打電話黎話個會取消,
咁我地仲唔拿拿聲閃咩,
小弟駕車送個朋友返屋企,
順便拎埋佢幫我買既魚竿,
去到佢屋企門口,無鐵閘得一度大門,
因為太夜既關係,同埋驚嘈醒佢老婆,
所以佢開門都好細聲,我亦都無出聲,
一入到屋第一時間聽到一對男女既對話聲,
仲以為佢老婆響度煲緊劇,
點知我個 Fd 一開房門就見到兩條肉蟲響張床度大戰,
但係我個 fd 第一個動作係關返度房門,
跟住坐左響廳既梳化,
一句聲都無去過,
2 分鐘之後我見到既係佢老婆同個姦夫行出黎,
我個 fd 竟然叫個姦夫走先,

果一刻我好尷尬我應唔應該都走呢?
但係我好驚我個 fd 唔知會做咩野出黎。
所以我決定走左入廚房等佢地自己解決問題。
其實內容我都唔係聽得好清楚,因為我開住左部抽油煙機吸支煙仔:
內容大致如下:
男:點解你要咁做丫?
女:其實我未同你結婚已經同佢一齊,我地斷斷續續到依家。

男:我同你結婚 2 年,2 年黎你都有同佢咩?
女:係。

男:我辛辛苦苦做野,出糧成份糧俾晒你,我每日只係用 $50 蚊,你要乜就有乜,我仲對你唔好咩?唔怪得知每次我想做既時候,你都有籍口唔做喇,原來響出面食飽。
女:我知你對我好,係我對唔住你!

男:我有年半無同你做愛,我都無去叫雞或者搵其他女人,我地離婚喇!
女:對唔住。

跟住真係聽唔清楚喇,之後我個 fd 叫我走,跟住出左去酒吧飲酒,
其實係佢自己不停隊自己,見到佢咁我都唔知講乜好,最後車左佢去我屋企。到今日我返工佢都未起身,如有消息我會再 Update Post

事情已經發生左, 只希望您朋友振作, 過左去就算, 佢決定左既野, 做朋友就支持佢.
無必要都唔好update la, 始終係私人事, 希望您朋友盡快收拾心情....
The Life of Man is a Winter`s Day & a Winter`s Way

人生宛如前往冬天的征途

有些事,我們明知道是錯的,也要去堅持,因為不甘心;
有些人,我們明知道是愛的,也要去放棄,因為沒結局;
有時候,我們明知道沒路了,卻還在前行,因為習慣了。
lokkapo
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-06-15, 00:26

文章發表人 ibat@sky 發表於 2009-10-10, 22:40

男人一係好愛個女人
男人一係好白痴

:struggle: :struggle: :struggle:

愛是恨,恨是愛
:hypno: :hypno: :hypno:
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

下一頁

回到 吹水 fun 區