誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 6 位訪客

今晚食咩餸好? (蒸水旦?)

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

今晚食咩餸好? (蒸水旦?)

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2010-05-18, 16:36

:question2: :question2: :question2: :question2:
最後由 沙沙麥卡 於 2010-05-19, 09:45 編輯, 總共編輯了 1 次
simonsun 寫: [正經]我唔9知呢度d仆街會4圍唱我d野
但我已經好慘, 你地仲唱
而家玩出火如果俾我屋企睇報紙知左我post大家d恩怨
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
i mean what i say你地開心啦
人地有問題 人地煩, 你地唔幫不特止仲靠害
沙沙麥卡
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-08-14, 14:57

Re: 今晚食咩餸好?

文章發表人 FUJI 發表於 2010-05-18, 16:36

c
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2010-05-18, 16:38

FUJI 寫: c

唔怪得你咁爛口...
simonsun 寫: [正經]我唔9知呢度d仆街會4圍唱我d野
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
沙沙麥卡
  頭像

文章發表人 FUJI 發表於 2010-05-18, 16:39

沙沙麥卡 寫:

唔怪得你咁爛口...

:inlove2: :inlove2: :inlove2:
FUJI

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2010-05-18, 16:40

FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:

唔怪得你咁爛口...

有咩提議呀? :003: :003: :003: :003:
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
沙沙麥卡
  頭像

文章發表人 wagonr96 發表於 2010-05-18, 16:41

蝦醬通菜鮮魷 :eat:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 FUJI 發表於 2010-05-18, 16:43

沙沙麥卡 寫:
FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:

唔怪得你咁爛口...

有咩提議呀? :003: :003: :003: :003:

蒸炸菜排骨油豆付
日本咖喱鷄
粟米蛋花湯 :inlove2: :inlove2: :inlove2:
FUJI

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2010-05-18, 16:46

FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:
FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:

唔怪得你咁爛口...

蒸炸菜排骨油豆付
日本咖喱鷄
粟米蛋花湯 :inlove2: :inlove2: :inlove2:

蒸炸菜排骨油豆付<--老細唔食炸菜...
日本咖喱鷄<--喉龍仲有d痛...要下次先...
粟米蛋花湯<---就呢個...易整~~~
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
沙沙麥卡
  頭像

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2010-05-18, 16:48

wagonr96 寫: 蝦醬通菜鮮魷 :eat:

蝦醬<---喉龍痛要忍口...
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
沙沙麥卡
  頭像

文章發表人 wagonr96 發表於 2010-05-18, 16:49

沙沙麥卡 寫:

改白汁 :share:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 FUJI 發表於 2010-05-18, 16:49

沙沙麥卡 寫:
FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:
FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:

唔怪得你咁爛口...

蒸炸菜排骨油豆付
日本咖喱鷄

咁........

豆豉蒜蓉排骨
肉絲西芹木耳 :inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2:
FUJI

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2010-05-18, 16:50

wagonr96 寫:
沙沙麥卡 寫:

改白汁 :share:

留返俾你...
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
沙沙麥卡
  頭像

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2010-05-18, 16:51

FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:
FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:
FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:

唔怪得你咁爛口...

蒸炸菜排骨油豆付
日本咖喱鷄

咁........

豆豉蒜蓉排骨
肉絲西芹木耳 :inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2:

豆豉蒜蓉排骨<--前排成日煮...
肉絲西芹木耳<--ok,西芹改脆肉瓜~~~
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
沙沙麥卡
  頭像

文章發表人 FUJI 發表於 2010-05-18, 16:53

沙沙麥卡 寫:
FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:
FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:
FUJI 寫:
沙沙麥卡 寫:

唔怪得你咁爛口...

蒸炸菜排骨油豆付
日本咖喱鷄

咁........

豆豉蒜蓉排骨

豆豉蒜蓉排骨<--前排成日煮...
肉絲西芹木耳<--ok,西芹改脆肉瓜~~~

脆肉瓜呢排當造 :a012:
FUJI

文章發表人 Evan 發表於 2010-05-18, 16:54

清清哋,蒸桂花、碌油菜,蒸水蛋 :eat:
BB養育進行中

圖檔
Evan
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-02-24, 13:15

下一頁

回到 吹水 fun 區