誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 27 位訪客

My Favorites DVD (P.1目錄)

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-11-23, 16:17

是旦 寫:
米妮 寫:
拓荒者 寫:
Racingboy 寫:
米妮 寫:
拓荒者 寫:
chowchow 寫:
拓荒者 寫:
chowchow 寫:呢隻dvd我頂唔順 :048: :048:

your mean is too bad or the best ... :a013:

:sorry: :sorry: :sorry:

I saw :patpat2: use this dvd 好多次(last chapter)to test the sub....very boring and every actor is :Vomit2: .....maybe the story is good(I don't know)

重未得嫻試 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

洗唔洗幫你試呀! :a009: :a009: :a009: :a009:

......幫你試乜呀! ? :gagag: :gagag: :gagag:

又講衰野 :hit:

咪臭係! 人地係女仔人家嗎!! :notinterest: :notinterest: :notinterest:

新行業>>>>試鐘女 :share: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag:

係咪到你講衰野呀... :angry2:

打埋一份 :hit:

(一時唔偷雞做保長 :ebsmile: )
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-12-15, 23:22

好羞家買左隻碟咁耐以家先有機會睇 :ebsmile:

前兩日剛剛睇完,發覺其實幾好睇呢隻碟....故事幾勵志.內容大概講一個有天份但任性既drumer甚樣因之自視過高而受挫折,最後學會團隊精神one bend one song !!!最值得提既係當中每一幕既表現真係樂整齊,百幾人既動作真係好齊!不過呢隻碟既低頻沉到幾低下,細尺寸既sub-woofer有d難度!

:049:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
  頭像

文章發表人 cckeric 發表於 2005-12-15, 23:24

拓荒者 寫:好羞家買左隻碟咁耐以家先有機會睇 :ebsmile:

前兩日剛剛睇完,發覺其實幾好睇呢隻碟....故事幾勵志.內容大概講一個有天份但任性既drumer甚樣因之自視過高而受挫折,最後學會團隊精神one bend one song !!!最值得提既係當中每一幕既表現真係樂整齊,百幾人既動作真係好齊!不過呢隻碟既低頻沉到幾低下,細尺寸既sub-woofer有d難度!

cckeric
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-12-16, 11:23

cckeric 寫:
拓荒者 寫:好羞家買左隻碟咁耐以家先有機會睇 :ebsmile:

唔好意思 :sorry: ,碟評草左d因為實在係唔係專業 :049: 但係呢隻碟真係唔錯 :great: 又平$68 ...... :share:
拓荒者
  頭像

文章發表人 小平 發表於 2005-12-16, 11:29

:a012:
咩對咩 :a013: :a013: :a013:

圖檔圖檔圖檔

every family got a book of religious text which is difficult to read
by chow chow

唔湧唔知身體好
回湧便知京期到
小平
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-08-08, 14:37

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-12-17, 16:48

我看Drum Line

引言:故事幾勵志.內容大概講一個有天份但任性既drumer甚樣因之自視過高而受挫折,最後學會團隊精神one bend one song !!!最值得提既係當中每一幕既表現真係樂整齊,百幾人既動作真係好齊!
附加檔案
最後由 拓荒者 於 2005-12-22, 10:05 編輯, 總共編輯了 2 次
拓荒者
  頭像

文章發表人 咖喱啡 發表於 2005-12-17, 16:49

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
祝AV100Fun各位兄弟, 繼續Fun。Fun。。Fun。。。
咖喱啡
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-07, 21:21

文章發表人 JM 發表於 2005-12-17, 16:50

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
JM
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-06-16, 00:33

文章發表人 Raymond Wan 發表於 2005-12-17, 16:55

:eusa_clap: :eusa_clap: :clap2hands :clap2hands
Have 100% Fun on Sharing AV & HiFi Subjects and Knowledge
圖檔
My Subconscious M&K Combos
圖檔圖檔圖檔圖檔
Welcome to My AV World: Home Theatre
Raymond Wan
  頭像

2004-11-22, 21:08

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-12-17, 17:01

我看V仔凸工隊

卡通片我會鐘意,多數一出就買....成日都比拓so話我係大細佬.....正一可愛既阿拓 :a008:

呢我買呢隻碟係普通版有小冊子一本單碟!

個人碟評:故事簡旦易明適合小朋友睇,講述大戰時一d唔顯眼但曾為國家出過一分力有貢獻既一份子............戰鴿,香港式對白攪笑,畫面幾好幾乾淨無nosie好立體,音效都尚算唔錯幾有surrond feel!!!
附加檔案
.JPG
.JPG (155.83 KiB) 被瀏覽 9541 次
最後由 拓荒者 於 2005-12-22, 10:05 編輯, 總共編輯了 3 次
拓荒者
  頭像

Re: I got the Favorites DVD today (P.1目錄)

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-12-17, 17:02

呢隻碟收錄左三段聲

第一英語DD-EX

從Amp既display同埋畫面顯示,係DD-EX 5.1收錄
附加檔案
最後由 拓荒者 於 2005-12-17, 17:05 編輯, 總共編輯了 2 次
拓荒者
  頭像

文章發表人 咖喱啡 發表於 2005-12-17, 17:03

拓荒者 寫:V仔凸工隊......卡通片我會鐘意,多數一出就買....成日都比拓so話我係大細佬.....正一可愛既阿拓 :a008:

看後感...繼續,出住相先

又泥,, :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2:
祝AV100Fun各位兄弟, 繼續Fun。Fun。。Fun。。。
咖喱啡
  頭像

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-12-17, 17:06

咖喱啡 寫:
拓荒者 寫:V仔凸工隊......卡通片我會鐘意,多數一出就買....成日都比拓so話我係大細佬.....正一可愛既阿拓 :a008:

又泥,, :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2:

唔好意思,以家升左應該叫靚仔 :041:
拓荒者
  頭像

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-12-17, 17:08

第二英語DTS-ES Matrix

從Amp既display同埋畫面顯示,係DTS-ES 5.1 Matrix收錄
附加檔案
拓荒者
  頭像

文章發表人 咖喱啡 發表於 2005-12-17, 17:08

拓荒者 寫:
咖喱啡 寫:

唔好意思,以家升左應該叫靚仔 :041:

巴士閉 :angry2: 大羅王 :showtongue:
咖喱啡
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音 fun 區