誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: imcoke, Majestic-12 [Bot] 和 30 位訪客

溝女求教

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

溝女求教

文章發表人 007 發表於 2010-08-26, 16:41

早幾日有個新女同事新黎, 但唔同team, 小弟有d 興趣, 請問有冇好計 :sorry: :sorry: :sorry:
基本上工作上唔會有聯繫, 佢係contractor 員工, 好可能會隨時閃 :unhappy: :unhappy: :unhappy:
圖檔
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2008-12-06, 11:50

Re: 溝女求教

文章發表人 cranberry 發表於 2010-08-26, 16:43

甜故 :a008:
圖檔圖檔
cranberry
  頭像

2007-07-16, 15:59

文章發表人 henderson 發表於 2010-08-26, 16:43

007 寫: 早幾日有個新女同事新黎, 但唔同team, 小弟有d 興趣, 請問有冇好計 :sorry: :sorry: :sorry:
基本上工作上唔會有聯繫, 佢係contractor 員工, 好可能會隨時閃 :unhappy: :unhappy: :unhappy:

你又扮新入職law, 大家都新,有照應ah ma.
henderson
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-05-02, 11:36

文章發表人 rsx1022 發表於 2010-08-26, 16:43

your place or my place?
最後由 rsx1022 於 2010-08-26, 16:44 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔[/URL]
rsx1022
  頭像

2008-03-08, 16:35

文章發表人 fr888 發表於 2010-08-26, 16:44

NPNT :003:
圖檔圖檔圖檔
fr888
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-01-26, 23:12

文章發表人 過路人 發表於 2010-08-26, 16:44

直接約 lunch 食飯 :announce:
我要真普選
過路人
  頭像

2006-04-30, 12:10

文章發表人 W0S0L00 發表於 2010-08-26, 16:44

007 寫: 早幾日有個新女同事新黎, 但唔同team, 小弟有d 興趣, 請問有冇好計 :sorry: :sorry: :sorry:

出示: 你的處男証, 同佢講, 罕有全新0手青頭, 有買親手 :share:

圖檔
W0S0L00
  頭像

2008-04-23, 20:28

文章發表人 cmanlui 發表於 2010-08-26, 16:45

借 d e 問人叫咩名~問係咪新同事~未見過 ga~
當一份至真的感情結束了,人就變了,變得無所謂了,
變得世俗了,變得圓滑了,變得不再相信什麼狗屁愛情了 :osigh:
cmanlui
  頭像

2008-05-12, 21:43

文章發表人 kwswsk 發表於 2010-08-26, 16:45

直接拉去後樓梯 :love_china: :love_china: :love_china:
kwswsk

2006-10-03, 16:24

文章發表人 henderson 發表於 2010-08-26, 16:47

cmanlui 寫: 借 d e 問人叫咩名~問係咪新同事~未見過 ga~

未問人,先要介紹你自己個名同部門.
henderson
  頭像

2007-05-02, 11:36

文章發表人 cranberry 發表於 2010-08-26, 16:47

kwswsk 寫:

直接拉去後樓梯 :love_china: :love_china: :love_china:

Reference:
viewtopic.php?f=7&t=183888
圖檔圖檔
cranberry
  頭像

2007-07-16, 15:59

文章發表人 peterso 發表於 2010-08-26, 16:47

rsx1022 寫: your place or my place?

男上女下 or 女上男下
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 小平 發表於 2010-08-26, 16:48

show 你張証 :share:
咩對咩 :a013: :a013: :a013:

圖檔圖檔圖檔

every family got a book of religious text which is difficult to read
by chow chow

唔湧唔知身體好
回湧便知京期到
小平
  頭像

2005-08-08, 14:37

文章發表人 sos82597 發表於 2010-08-26, 16:49

cranberry 寫:
kwswsk 寫:

Reference:
viewtopic.php?f=7&t=183888

:confused:
『當你唔能夠再擁有嘅時候。你唯一可以做嘅。就係令自己唔好忘記。』
欲知前世事 今世受者是 欲知後世事 今世作者是
請大家多多支持環保,節約能源,救救地球
凡 事 由 其 自 然 ; 遇 了 處 之 泰 然 ; 得 意 之 時 淡 然 ; 失 意 之 時 坦 然 ; 艱 辛 曲 折 必 然 ; 歷 盡 滄 桑 悟 然 。 」
「我們需要的不多,想要的太多。」

圖檔 圖檔
sos82597
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2006-05-29, 19:23

文章發表人 DonDon 發表於 2010-08-26, 16:52

cmanlui 寫: 借 d e 問人叫咩名~問係咪新同事~未見過 ga~

女: 係呀,我岩岩黎
007: 咁你叫咩名? 我叫處菊
女: 我叫處女
007: lunch time 去邊度食? 不如一齊呀?
女: 我未知呀,你有無好介紹?
007: 附近有間酒店d set 都ok,有無性趣試下?
女: 耶~ 咁快叫人去酒店 :inlove2:
007: 怕咩喎,大家成年人

待瀆
圖檔
DonDon

2006-01-26, 14:19

下一頁

回到 影音 fun 區